O nama

O agenciji

Agencija za prevođenje i edukaciju „DieM” je logičan sled proistekao iz preduzeća Ars Tours osnovanog 1991.g. i jedne od njegovih glavnih okosnica - prevodilačke delatnosti. Osnivač je isti – Dragica Silvija Mrlješ, sudski prevodilac (tumač) za engleski jezik. Bavimo se svim vrstama prevođenja stručnih tekstova sa ili bez overe sudskih tumača - prevodilaca sa/na sve jezike.

Tradicija i iskustvo

Iza nas su tradicija i iskustvo preko 20 god. dugo a vlasnici naših prevoda-dokumenata ponosno putuju i rade svuda u svetu! Naša specijalnost su sve vrste pravnih tekstova: kompanijski ugovori, sertifikati, tenderska dokumentacija, rešenja i dr., medicinski izveštaji, nalazi, analize; školska i lična dokumenta; dokumentacija pravnih i fizičkih lica; sve vrste stručnih tekstova sa ili bez overe sudskih prevodilaca.

Radionice

Od aprila 2013. organizujemo jezičke radionice za odrasle i to za: engleski, francuski, nemački, italijanski, ruski i španski (tzv. I kategorija jezika). Za ostale jezike – po potrebi.

Radno vreme

Radno vreme: 09-17h. A u dogovoru i van ovih okvira. Dostupni smo i u vreme praznika i vikenda.

PREVODIMO

KOMPANIJSKE UGOVORE
MEDICINSKE IZVEŠTAJE
SERTIFIKATE
NALAZE I ANALIZE
TENDERSKU DOKUMENTACIJU
ŠKOLSKA I LIČNA DOKUMENTA
REŠENJA
PRAVNA DOKUMENTACIJA

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas odmah!

+ 381 11 2628 521
+ 381 63 304 515
+ 381 65 304 5150

ILI NAM POŠALJITE EMAIL, POPUNJAVANJEM FORME.

DieM konačno rešenje plavi logo120x60

Osnovana sa ciljem da na efikasan način što širem auditorijumu približi izradu prevoda kako pisanih tako i usmenih i da na moderan način predstavi jednostavno učenje – usvajanje stranih jezika.

Kako do nas

Brzo pitanje